WELKOM

27 mei verschijnt Goudkust

27 mei verschijnt Goudkust

Kunnen jullie na Winterberg ook niet wachten op de nieuwe Vermeer? Het duurt nog even, maar 27 mei verschijnt Goudkust, de nieuwe zomerthriller van Suzanne Vermeer. Hierin neemt zij haar lezers mee op avontuur naar de kust van Kroatië.

 

De echte fans zullen opmerken dat het omslag er anders uitziet dan we van de boeken van Vermeer gewend zijn. Hopelijk vinden jullie de nieuwe vormgeving net zo mooi als wij!

 

Reserveer alvast bij je boekhandel of bijvoorbeeld bij bol.com

Nieuw! Spanning en drama in Winterberg

Nieuw! Spanning en drama in Winterberg

Na de dood van haar tante Eva wordt Sophie samen met haar nichten Isa en Lieke verzocht om naar Winterberg te komen voor het openen van het testament. Al snel blijkt dat Eva wel wat voorwaarden aan haar nalatenschap heeft gekoppeld en dat zorgt voor onrust onder de familieleden. Er ontstaat een fikse ruzie omdat Isa heel andere ideeën dan de rest heeft. De volgende dag komt ze niet opdagen… 

 

Als Sophie haar gaat zoeken, vindt ze tot haar afschuw het ontzielde lichaam van Isa. Verbijsterd moet ze toezien hoe haar man Daan door de politie als verdachte wordt opgepakt. Daan houdt bij hoog en laag vol dat hij onschuldig is. Maar als dat zo is; hoe komen zijn vingerafdrukken dan op het moordwapen?


Sophie moet haar eigen angsten overwinnen en de geheimen van het hotel zien te achterhalen omdat steeds duidelijker wordt dat daar misschien het ultieme bewijs voor Daans onschuld ligt...

 

Klik hier voor een leesfragment.

Bestel Winterberg bijvoorbeeld bij bol.com | Bruna of Libris.

Best het e-book bij Bol.com | ebook.nl | Kobo of Ibooks.

Winnaar weekend Winterberg bekend!

Winnaar weekend Winterberg bekend!

Deze actie is afgelopen. De winnaar van het weekend Winterberg is Anita uit Oosthuizen! We hebben met haar contact opgenomen. Zij heeft het volgende gewonnen:

 

Waar kun je nu beter Winterberg lezen dan ín Winterberg? Hotel Den Brabander, een sfeervol familiehotel gerund door een enthousiast Nederlands echtpaar, stelt een compleet verzorgd weekendarrangement beschikbaar!


Het arrangement:

3 dagen, 2 nachten op basis van half pension voor twee personen in een luxe wellnesssuite! Deze prijs zal als waardebon worden uitgegeven, waarna de winnaar zelf een datum kan kiezen en boeken (geldig in 2014 en 2015 m.u.v. de kerst- en krokusvakantie).

 

Advertentie