WELKOM

Goudkust nu in voordeeleditie

Goudkust nu in voordeeleditie

De eerder verschenen zomerthriller Goudkust is nu verkrijgbaar in een mooie voordeeleditie. Voor slechts €9,95 heb je hem in huis!

 

Ruim twee jaar geleden is Fleur voor de liefde naar Kroatië verhuisd. Nu Tibor haar ten huwelijk heeft gevraagd, is het sprookje compleet. Ze heeft haar drie beste vriendinnen Noa, Milou en Sanne uitgenodigd om alvast een paar dagen voor de bruiloft te komen en te genieten van het luxe leven aan de ‘goudkust’ van Kroatië. 

Maar langzaamaan beginnen ze aan de bedoelingen van Tibor te twijfelen. Waarom is hij zo vaak weg? Waarom wordt hij continu bijgestaan door twee bodyguards? Is dit echt Fleurs grote liefde? En dan wordt Fleur vlak voor de bruiloft opeens ontvoerd. 

De nieuwe zinderende zomerthriller!

De nieuwe zinderende zomerthriller!

Costa del Sol, zo heet de nieuwe zomerthriller van Suzanne Vermeer. Maar nog even geduld. 18 mei 2015 verschijnt het boek, dat natuurlijk weer perfect is voor in de vakantiekoffer. 

 

Sinds ze een jaar geleden weduwe is geworden, heeft Eline Sanchez er alles aan gedaan om de levens van haar en haar kinderen Alex en Maria weer op orde te krijgen. De komende zomervakantie zullen ze met z'n drieën doorbrengen in Spanje, het geboorteland van hun vader. Maar in plaats van een verblijf bij de grootouders van haar kinderen, heeft Eline een verrassing in petto: een vakantie aan de zomerse zandstranden vande Costa el Sol. Aanvankelijk lijkt het een groot succes te woorden, maar wat begint als een reis om een triest verleden af te sluiten, eindigt in een gevecht op leven en dood...

De locatie is bekend!

De nieuwe winterthriller van Suzanne Vermeer zal zich afspelen in Lapland! Er waren veel inzendingen voor deze locatie en wij hebben de inzending met de leukste motivatie gekozen als winnaar. Dit is geworden: Wilma Vastenholt. Gefeliciteerd! Je krijgt een mooi boekenpakket thuisgestuurd. De overige inzendingen voor de locatie Lapland vergeten wij natuurlijk niet. Deze mensen zullen een kleine verrassing thuisgestuurd krijgen. 

 

Veel leesplezier! 

 

Win een wellnessdag bij de Veluwse Bron

Win een wellnessdag bij de Veluwse Bron

 

De nieuwe winterthriller van Suzanne Vermeer is verschenen! Mont Blanc is vanaf nu in alle (online) boekhandels verkrijgbaar. Klik hier om hem direct te bestellen.

 

Maak kans op een dagje ontspannen bij wellnessresort De Veluwse Bron 

 

Zin een een dagje ontspannen voor twee personen? Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op twee dagentrees bij welnessresort De Veluwse Bron waar je kan genieten van het grote aanbod aan wellnessfasciliteiten. Tot en met 14 maart 2015 verloten we iedere week een dagentree voor twee personen t.w.v. € 65,-.

 

Doe mee en win!

Suzanne Vermeer zoekt hulp!

Suzanne Vermeer zoekt hulp!

Goed nieuws! De volgende winterthriller van Suzanne Vermeer zal verschijnen in november 2015. Wil jij helpen bij de totstandkoming van het nieuwe boek? Suzanne Vermeer kan jouw hulp goed gebruiken!

 

Verzin de locatie voor het nieuwe boek

Waar moet het verhaal zich afspelen? Het gaat om de nieuwe winterthriller dus wij zijn op zoek naar een winterse locatie. Verzin een land en een gebied en maak kans op een Suzanne Vermeer pakket met daarin de laatste 4 boeken van Suzanne Vermeer (Route du Soleil, Winterberg, Goudkust en Mont Blanc). 


Hoe doe je mee?

Reageer voor 16 februari door een e-mail te sturen naar suzannevermeer@awbruna.nl o.v.v. Locatie nieuwe Suzanne Vermeer. Vergeet niet om hierbij ook je naam en adres te vermelden en de reden waarom je voor deze locatie kiest. De winnaar ontvangt van ons bericht en zal op deze website en de Facebookpagina van Suzanne Vermeer worden vermeld.

 

 

Mont Blanc is verschenen!

Mont Blanc is verschenen!

Na al het nieuws over de voordeeledities van Apres Ski, Zwarte Piste en Winterberg, blijven we nog even in winterse sferen. De nieuwe winterthriller Mont Blanc verschijnt op 13 januari 2015! Het verhaal speelt zich af in het oosten van Frankrijk, in een dorpje aan de voet van de Mont Blanc. 

 

Wanneer Laura bij een reorganisatie haar baan verliest, vraagt haar vriend Tim haar om in zijn bedrijf te komen werken. Zijn zakenpartner en boezemvriend Sander ziet dat echter helemaal niet zitten. Laura snapt zijn reactie niet zo goed, ze kan toch goed opschieten met Sander, en al helemaal niet waar de spanning tussen Sander en Tim vandaan komt.

Daarbovenop komt de plotselinge onthulling dat Tim onvruchtbaar is, iets waarop zijn vorige relatie is stukgelopen. Als hij dit bewust voor Laura verborgen heeft gehouden, heeft hij dan misschien over meer zaken gelogen? Zijn bijvoorbeeld de geheimzinnige brieven die Laura bij hem thuis vindt ook afkomstig van zijn ex?

Vol twijfel vertrekt Laura met Tim en Sander naar Chamonix, aan de voet van de Mont Blanc. Maar wat een ontspannen wintersportvakantie had moeten worden, draait langzaam maar zeker uit op een nachtmerrie. Tim en Sander gedragen zich allebei steeds vreemder, iets wat te maken lijkt te hebben met een zekere Cindy die in Chamonix werkt. En een reeks angstaanjagende gebeurtenissen doet Laura steeds meer beseffen dat er iets goed fout zit. Wat het hoogtepunt van de week had moeten worden, draait uit op een vreselijk drama...

 

De boeken van Suzanne Vermeer staan bekend om de exotische locaties en zijn echte vakantiethrillers. Naast de bekende zomerthrillers, zijn ook de winterthrillers heel populair. Eerder verschenen Apres Ski, Het Chalet, Noorderlicht, Winterberg en Zwarte Piste

 

De winnaar van de Goudkust-winactie is bekend!

De winnaar van de Goudkust-winactie is bekend!

*Tromgeroffel*

De winnaar van het verblijf voor twee personen in Kroatië is bekend! Van harte gefeliciteerd Jeroen Bitter met de prijs. We wensen je een hele fijne vakantie!

Voor jullie die helaas niet hebben gewonnen, houd je mail goed in de gaten. Een dezer dagen ontvangen jullie nog een exclusieve aanbieding van Pharos Reizen. Bedankt voor het meedoen!

Zwarte Piste nu als voordeeleditie maar €7,95.

Zwarte Piste nu als voordeeleditie maar €7,95.

De voordeeleditie van de winterthriller Zwarte Piste is nu verkrijgbaar voor maar €7,95. Ook de voordeeledities van Après Ski en Winterberg staan garrant voor heel wat winterse (ont)spanning!

 

Zwarte Piste

Een jonge vrouw wil een nieuwe start in Zwitserland maken. Dat lijkt haar te gaan lukken totdat blijkt dat ook daar niets is wat het lijkt...

 

Saskia van Lieshout wil weg uit Nederland. Weg van haar agressieve ex Richard en weg van haar baan als supermarktchef, terwijl ze voor de crisis binnenhuisarchitecte was. Dan ziet ze een advertentie voor de duofunctie van oppas en gastvrouw in Zwitserland, bij een Nederlands echtpaar met kinderen dat vakantiehuisjes verhuurt. Saskia wordt aangenomen, maar merkt na een tijdje dat ook daar niet alles is wat het lijkt. Jules en Zalia Laponder delen een groot verdriet dat voor steeds meer spanningen zorgt. Gelukkig zorgt haar nieuwe vlam Klaus nog voor wat afleiding. Maar alles verandert als ze een gesprek tussen Jules en een andere vrouw opvangt en Richard opeens weer voor haar deur staat. Hij heeft er alles voor over om Saskia terug te krijgen...

 

Nog meer winterse ontspanning? Après Ski en Winterberg zijn ook verkrijgbaar als voordeeleditie. Een fragment uit Zwart Piste lees je hier.

Winterse spanning met de voordeeleditie van Après Ski

Winterse spanning met de voordeeleditie van Après Ski

De winterthriller Après Ski ligt nu als voordeeleditie in de winkel voor maar €7,95. Ook de voordeeledities van Zwarte Piste en Winterberg staan garant voor heel wat winterse (ont)spanning.

 

Après Ski

Een jonge vrouw weet eindelijk wat ze wil in het leven: skilerares worden. Totdat ze merkt hoe gevaarlijk dit werk kan zijn...

 

In het huis van de familie Dijkstra is de spanning om te snijden. De 23-jarige Manon woont na een verbroken relatie weer thuis. Haar ouders en jongere zus Fleur, die in alles haar tegenpool is, vinden haar maar een losbol die niets serieus aanpakt. Toch gaan ze ook dit jaar weer met het hele gezin op wintersport naar Oostenrijk.
Op de tweede dag schiet een snowboarder dwars door een skiklasje heen. Manon aarzelt geen moment en redt een meisje dat van schrik op de zwarte piste afstormt. Haar reddingactie valt op en ze wordt door de leiding van de skischool gevraagd om voor hen te komen werken. Maar het ongeval blijkt pas het begin te zijn van serie akelige incidenten. Wat begon als een droombaan voor Manon, verandert algauw in een nachtmerrie…

 

Nog meer winterse ontspanning? De voordeeledities van Winterberg en Zwarte Piste zijn ook verkrijgbaar. Of lees alvast een fragment uit Après Ski.

Gratis e-book bij de voordeeleditie van Winterberg

Gratis e-book bij de voordeeleditie van Winterberg

De voordeeleditie van Winterberg ligt nu in de winkel voor slechts €9,95. Maar daar houdt het voordeel nog niet op: bij aankoop van Winterberg ontvang je een code om gratis het e-book te downloaden, voor nog meer leesplezier! Ga naar www.awbruna.nl/winterberg om uw unieke code te verzilveren. Deze actie is geldig van 7 oktober 2014 t/m 6 april 2015.

 

Na de dood van haar tante Eva wordt Sophie samen met haar nichten Isa en Lieke verzocht om naar Winterberg te komen voor het openen van het testament. Al snel blijkt dat Eva wel wat voorwaarden aan haar nalatenschap heeft gekoppeld en dat zorgt voor onrust onder de familieleden. Er ontstaat een fikse ruzie omdat Isa heel andere ideeën dan de rest heeft. De volgende dag komt ze niet opdagen…

 

Als Sophie haar gaat zoeken, vindt ze tot haar afschuw het ontzielde lichaam van Isa. Verbijsterd moet ze toezien hoe haar man Daan door de politie als verdachte wordt opgepakt. Daan houdt bij hoog en laag vol dat hij onschuldig is. Maar als dat zo is; hoe komen zijn vingerafdrukken dan op het moordwapen?
Sophie moet haar eigen angsten overwinnen en de geheimen van het hotel zien te achterhalen omdat steeds duidelijker wordt dat daar misschien het ultieme bewijs voor Daans onschuld ligt...

 

Kun je niet wachten om het boek te lezen? Lees dan hier alvast een fragment uit het boek.

page loading

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Geef hier aan wat jouw interesses zijn en blijf op de hoogte van de nieuwste boeken en extra's, zoals prijsvragen, leesfragmenten en acties.