WELKOM

WIN een dinerbon van La Cubanita t.w.v. €50

WIN een dinerbon van La Cubanita t.w.v. €50

Geniet van een avond gezellig Tapas eten en waan je in zomers sferen bij La Cubanita.

 

Speciaal voor alle Suzanne Vermeer Fans verloten we iedere week een dinerbon t.w.v. €50,- te besteden bij La Cubanita. Je vindt vestigingen van dit restaurant door heel Nederland. Kijk voor meer informatie op www.lacubanita.nl.

 

Ga naar de actiepagina en vul het deelnameformulier in. Iedere week maken we de winnaars hier bekend.

 

Winnaar week 1: Jannie Dekker 

Winnaar week 2: Dirk van Laar 

Winnaar week 3: Mariska van Baalen 

Suzanne Vermeer op de Libelle Zomerweek

Suzanne Vermeer op de Libelle Zomerweek

18 t/m 24 mei is het weer tijd voor de Libelle Zomerweek en Suzanne Vermeer zal hier de hele week te vinden zijn. 

 

Koop hier het nieuwe boek van Suzanne Vermeer, Costa del Sol!

 

Meer informatie over de Libelle Zomerweek.

 

Winnaars Suzanne Vermeer-pakket

Op de Libelle Zomerweek kon je als bezoeker jezelf inschrijven voor de Suzanne Vermeer-nieuwsbrief en daarmee een Suzanne Vermeer-pakket winnen. De winnaars zijn:

- Ria van den Bovenkamp

- Kim Janssen

- Rianne Kathmann

 

Van harte gefeliciteerd! Het pakket wordt zo snel mogelijk naar jullie opgestuurd. Veel leesplezier!

Goudkust nu in voordeeleditie

Goudkust nu in voordeeleditie

De eerder verschenen zomerthriller Goudkust is nu verkrijgbaar in een mooie voordeeleditie. Voor slechts €9,95 heb je hem in huis!

 

Ruim twee jaar geleden is Fleur voor de liefde naar Kroatië verhuisd. Nu Tibor haar ten huwelijk heeft gevraagd, is het sprookje compleet. Ze heeft haar drie beste vriendinnen Noa, Milou en Sanne uitgenodigd om alvast een paar dagen voor de bruiloft te komen en te genieten van het luxe leven aan de ‘goudkust’ van Kroatië. 

Maar langzaamaan beginnen ze aan de bedoelingen van Tibor te twijfelen. Waarom is hij zo vaak weg? Waarom wordt hij continu bijgestaan door twee bodyguards? Is dit echt Fleurs grote liefde? En dan wordt Fleur vlak voor de bruiloft opeens ontvoerd. 

De nieuwe zinderende zomerthriller!

De nieuwe zinderende zomerthriller!

Costa del Sol, zo heet de nieuwe zomerthriller van Suzanne Vermeer. Maar nog even geduld. 18 mei 2015 verschijnt het boek, dat natuurlijk weer perfect is voor in de vakantiekoffer. 

 

Sinds ze een jaar geleden weduwe is geworden, heeft Eline Sanchez er alles aan gedaan om de levens van haar en haar kinderen Alex en Maria weer op orde te krijgen. De komende zomervakantie zullen ze met z'n drieën doorbrengen in Spanje, het geboorteland van hun vader. Maar in plaats van een verblijf bij de grootouders van haar kinderen, heeft Eline een verrassing in petto: een vakantie aan de zomerse zandstranden vande Costa el Sol. Aanvankelijk lijkt het een groot succes te woorden, maar wat begint als een reis om een triest verleden af te sluiten, eindigt in een gevecht op leven en dood...

De locatie is bekend!

De nieuwe winterthriller van Suzanne Vermeer zal zich afspelen in Lapland! Er waren veel inzendingen voor deze locatie en wij hebben de inzending met de leukste motivatie gekozen als winnaar. Dit is geworden: Wilma Vastenholt. Gefeliciteerd! Je krijgt een mooi boekenpakket thuisgestuurd. De overige inzendingen voor de locatie Lapland vergeten wij natuurlijk niet. Deze mensen zullen een kleine verrassing thuisgestuurd krijgen. 

 

Veel leesplezier! 

 

Zwarte Piste nu als voordeeleditie maar €7,95.

Zwarte Piste nu als voordeeleditie maar €7,95.

De voordeeleditie van de winterthriller Zwarte Piste is nu verkrijgbaar voor maar €7,95. Ook de voordeeledities van Après Ski en Winterberg staan garrant voor heel wat winterse (ont)spanning!

 

Zwarte Piste

Een jonge vrouw wil een nieuwe start in Zwitserland maken. Dat lijkt haar te gaan lukken totdat blijkt dat ook daar niets is wat het lijkt...

 

Saskia van Lieshout wil weg uit Nederland. Weg van haar agressieve ex Richard en weg van haar baan als supermarktchef, terwijl ze voor de crisis binnenhuisarchitecte was. Dan ziet ze een advertentie voor de duofunctie van oppas en gastvrouw in Zwitserland, bij een Nederlands echtpaar met kinderen dat vakantiehuisjes verhuurt. Saskia wordt aangenomen, maar merkt na een tijdje dat ook daar niet alles is wat het lijkt. Jules en Zalia Laponder delen een groot verdriet dat voor steeds meer spanningen zorgt. Gelukkig zorgt haar nieuwe vlam Klaus nog voor wat afleiding. Maar alles verandert als ze een gesprek tussen Jules en een andere vrouw opvangt en Richard opeens weer voor haar deur staat. Hij heeft er alles voor over om Saskia terug te krijgen...

 

Nog meer winterse ontspanning? Après Ski en Winterberg zijn ook verkrijgbaar als voordeeleditie. Een fragment uit Zwart Piste lees je hier.

Winterse spanning met de voordeeleditie van Après Ski

Winterse spanning met de voordeeleditie van Après Ski

De winterthriller Après Ski ligt nu als voordeeleditie in de winkel voor maar €7,95. Ook de voordeeledities van Zwarte Piste en Winterberg staan garant voor heel wat winterse (ont)spanning.

 

Après Ski

Een jonge vrouw weet eindelijk wat ze wil in het leven: skilerares worden. Totdat ze merkt hoe gevaarlijk dit werk kan zijn...

 

In het huis van de familie Dijkstra is de spanning om te snijden. De 23-jarige Manon woont na een verbroken relatie weer thuis. Haar ouders en jongere zus Fleur, die in alles haar tegenpool is, vinden haar maar een losbol die niets serieus aanpakt. Toch gaan ze ook dit jaar weer met het hele gezin op wintersport naar Oostenrijk.
Op de tweede dag schiet een snowboarder dwars door een skiklasje heen. Manon aarzelt geen moment en redt een meisje dat van schrik op de zwarte piste afstormt. Haar reddingactie valt op en ze wordt door de leiding van de skischool gevraagd om voor hen te komen werken. Maar het ongeval blijkt pas het begin te zijn van serie akelige incidenten. Wat begon als een droombaan voor Manon, verandert algauw in een nachtmerrie…

 

Nog meer winterse ontspanning? De voordeeledities van Winterberg en Zwarte Piste zijn ook verkrijgbaar. Of lees alvast een fragment uit Après Ski.

Advertentie