WELKOM

Zien we jou op de Libelle Zomerweek?

Zien we jou op de Libelle Zomerweek?

Van 23 tot en met 29 mei staat het Suzanne Vermeer-team van A.W. Bruna Uitgevers op de Libelle Zomerweek. Kom je langs bij het Suzanne Vermeer-paviljoen (nr. 3018)? Er is een geweldige Hittegolf-actie!

 

Daarnaast hebben we (bijna) alle boeken uit de collectie van Suzanne Vermeer bij ons, een mooie gelegenheid om jouw persoonlijke collectie compleet te maken.

 

De Libelle Zomerweek 2016 staat voor genieten van optredens, wervelende modeshows bekijken, leuke workshops doen, luisteren naar interviews en proeven van allerlei lekkers. En natuurlijk lekker shoppen op de 1,5 kilometer lange, versierde strandboulevard met winkeltjes vol mode en leuke woonaccessoires.

 

Hopelijk tot ziens op de Libelle Zomerweek!

De nieuwe zomerthriller ligt in de winkels!

De nieuwe zomerthriller ligt in de winkels!

Hittegolf speelt zich af in het prachtige Portugal.

 

Het is hartje zomer in de Algarve en een hittegolf houdt de gemoederen van de lokale bevolking en de Nederlanders die er zijn neergestreken, flink bezig. Maar Anoek Huizing en haar Portugese vriendin Cesária zijn, net als hun vrienden, meer geïnteresseerd in de Hollywoodfilm die op dat moment in de regio wordt opgenomen. De knappe Amerikaanse hoofdrolspeler Robert Stevenson en zijn tegenspeelster, de Nederlandse Emma DeWitt, zijn het onderwerp van gesprek.


De mooie zomer wordt echter wreed verstoord door de vondst van een lichaam aan de voet van ‘Het einde van de wereld’, een klif op het uiterste puntje van de Algarve. Uit de autopsie blijkt dat het om een niet-natuurlijke dood gaat. Inspecteur Gabriela Carvalho krijgt de zaak toegewezen en het duurt niet lang voordat zij een aantal verdachten op het oog heeft. Maar alles komt op zijn kop te staan wanneer een van de verdachten meer blijkt af te weten van een andere, veel oudere zaak: de verdwijning van een meisje, zeven jaar geleden…

 

Paperback: € 15,- | E-book: € 9,99

Bestel jouw exemplaar of lees alvast een fragment!

'Costa del Sol' nu slechts 9,99!

'Costa del Sol' nu slechts  9,99!

Sinds ze een jaar geleden weduwe is geworden, heeft Eline Sanchez er alles aan gedaan om de levens van haar en haar kinderen Alex en Maria weer op orde te krijgen. De komende zomervakantie zullen ze met z’n drieën doorbrengen in Spanje, het geboorteland van hun vader.

 

Maar in plaats van een verblijf bij de grootouders van haar kinderen, heeft Eline een verrassing in petto: een vakantie aan de zomerse zandstranden vande Costa el Sol. Aanvankelijk lijkt het een groot succes te woorden, maar wat begint als een reis om een triest verleden af te sluiten, eindigt in een gevecht op leven en dood…

 

‘Is de zomer compleet zonder een nieuwe thriller van Suzanne Vermeer? Nee!’ – Margriet Special 

 

Lees nu meteen een fragment van het boek of bestel jouw exemplaar hier!

Ben jij al begonnen in Sneeuwengelen?

Ben jij al begonnen in Sneeuwengelen?

Uitgever Steven Maat vertelt je graag waarom je de nieuwste winterthriller van Suzanne Vermeer echt moet lezen.

 

Sneeuwengelen is spannend, herkenbaar, verrassend en ontroerend tegelijk. Gegarandeerd leesplezier tijdens de donkere winterdagen.

 

Suzanne Vermeer schrijft altijd heerlijke wegleesboeken die nooit vervelen. Ook nu weer heeft ze een fantastisch verhaal geschreven met levensechte, herkenbare personages die in een bijzonder dreigende situatie terechtkomen waar ze zich uit moeten zien te redden. En als altijd speelt het zich af op een bijzondere locatie, dit keer Lapland. Wat deze keer extra bijzonder is, is dat deze locatie door de lezeressen van Suzanne Vermeer zelf is uitgekozen. Bovendien is een van de personages ook nog vernoemd naar een van de vele fans. Al met al is Sneeuwengelen dus weer een heel bijzondere Vermeer geworden en eentje die je gegarandeerd op het puntje van je stoel zal doen zitten. Veel leesplezier!

 

Steven Maat, Uitgever A.W. Bruna

 

 

Winactie: Heerlijk ontspannen met de Veluwse Bron en Suzanne Vermeer

Winactie: Heerlijk ontspannen met de Veluwse Bron en Suzanne Vermeer

Waar kan je beter ontspannen dan bij een wellnessresort? Bij een welnessresort met een spannende thriller van Suzanne Vermeer natuurlijk!

 

Op onze Facebookpagina geven we de komende weken 5 prijzenpakketten weg met daarin 2 toegangskaarten voor de Veluwse Bron en een boek van Suzanne Vermeer naar keuze.

 

De Veluwse Bron ligt in de mooie Veluwse natuur van Emst, een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Het wellnessresort ligt op een groot landgoed aan een prachtig meer en biedt ruimte aan de mooiste wellnessfaciliteiten, waaronder een Oosters badhuis met hamam, een gletsjergrot en verschillende sauna’s en baden.

 

Hoe doe je mee? Like de Facebookpagina van de Veluwse Bron en laat ons weten waarom jij toe bent aan een dagje ontspannen. Wie weet mag jij dan binnenkort een hele dag ontspannen met een Suzanne Vermeer-thriller bij de sauna’s, hamams en baden van de Veluwse Bron! 

 

Deze actie is inmiddels helaas afgelopen, de winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.

De nieuwe winterthriller 'Sneeuwengelen' ligt in de winkel!

De nieuwe winterthriller 'Sneeuwengelen' ligt in de winkel!

Staat de nieuwste Suzanne Vermeer al op jouw leeslijstje?

 

Over Sneeuwengelen:

Ze waren met z’n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven. Een hechte club meiden die lief en leed met elkaar deelden, en die elk jaar samen op wintersportvakantie gingen. ‘De sneeuwengelen’ noemden ze zichzelf. Succesvol in hun werk, niet altijd even succesvol in de liefde, en de wereld leek aan hun voeten te liggen. Totdat een van hen kwam te overlijden...

 

De dood van Daphne komt keihard aan in de groep, maar tegelijkertijd maakt het de band tussen de vrouwen nog sterker. Ze sluiten een pact en beloven elkaar dat ze altijd voor elkaar zullen zorgen, zoals ze ook voor hun vriendin hadden gezorgd toen zij ziek werd. Dan slaat het noodlot toe. Een ongeluk, niemand weet precies hoe het heeft kunnen gebeuren. Maar bepaalde zaken kloppen niet. Was er misschien opzet in het spel? Maar waarom? En wie zou er dan achter zitten? Langzaam maar zeker komen er barstjes in wat de perfecte vriendinnengroep leek te zijn.

 

Benieuwd geworden? Lees hier alvast een fragment.

Voordeeledities van 'Het chalet' en 'Noorderlicht'

Voordeeledities van 'Het chalet' en 'Noorderlicht'

Over Het Chalet:

Hartsvriendinnen Annelies en Sara kennen elkaar al sinds de basisschool. Annelies en haar man Wim willen graag kinderen, maar het lukt Annelies niet om zwanger te worden. Hoe meer mislukte pogingen, hoe verbetener Annelies wordt. Wanneer Wim in een dronken bui vreemdgaat is dat voor Annelies een teken dat ze hun leven drastisch om moeten gooien: zij en Wim vertrekken naar IJsland om daar een Bed & Breakfast te beginnen.

Een tijd na hun vertrek nodigen ze Sara en haar nieuwe vriend uit om de vakantie op IJsland door te brengen. Sara verheugt zich er enorm op om eindelijk weer eens goed met haar vriendin bij te praten. Ondanks het hartelijke weerzien merkt ze dat er toch nog spanningen zijn in het huwelijk van Annelies. Er gebeuren vreemde dingen. Wanneer Wim hen de stuipen op het lijf jaagt met een eng verhaal, probeert Sara zich daar niets van aan te trekken. En dan verdwijnt het kamermeisje…

 

Over Noorderlicht:

Wat als je zelfs je vrienden niet meer kunt vertrouwen?

Kim Romeijn wordt dertig en ze wil dit met haar vrienden groots gaan vieren tijdens een rondreis door Noorwegen. De reis is ook een test voor haar relatie met Brian. Ze wil hem daar ten huwelijk vragen. Maar haar broer Eric twijfelt aan Brians intenties. De vijf mensen die Kim mee heeft gevraagd zijn totaal verschillend en onderling ontstaan er al snel spanningen. Wanneer ze onderweg door een ander reisgezelschap worden ingehaald voelen ze ook de vijandigheid tussen beide gidsen. Als Kim en Brian de ochtend na haar verjaardag wakker worden, eindigt hun onbezorgde leven. Niet iedereen heeft de nacht overleefd… Wie kan Kim nu nog vertrouwen?

 

Beide pocket-edities zijn slechts € 7,95 per stuk!

Mont Blanc als voordeeleditie

Mont Blanc als voordeeleditie

De voordeeleditie van Mont Blanc is verkrijgbaar voor maar € 9,95.

 

Over Mont Blanc

Wanneer Laura bij een reorganisatie haar baan verliest, vraagt haar vriend Tim haar om in zijn bedrijf te komen werken. Zijn zakenpartner en boezemvriend Sander ziet dat echter helemaal niet zitten. Laura snapt zijn reactie niet zo goed, ze kan toch goed opschieten met Sander, en al helemaal niet waar de spanning tussen Sander en Tim vandaan komt. 
Daarbovenop komt de plotselinge onthulling dat Tim onvruchtbaar is, iets waarop zijn vorige relatie is stukgelopen. Als hij dit bewust voor Laura verborgen heeft gehouden, heeft hij dan misschien over meer zaken gelogen? Zijn bijvoorbeeld de geheimzinnige brieven die Laura bij hem thuis vindt ook afkomstig van zijn ex? 

Vol twijfel vertrekt Laura met Tim en Sander naar Chamonix, aan de voet van de Mont Blanc. Maar wat een ontspannen wintersportvakantie had moeten worden, draait langzaam maar zeker uit op een nachtmerrie. Tim en Sander gedragen zich allebei steeds vreemder, iets wat te maken lijkt te hebben met een zekere Cindy die in Chamonix werkt. En een reeks angstaanjagende gebeurtenissen doet Laura steeds meer beseffen dat er iets goed fout zit. Wat het hoogtepunt van de week had moeten worden, draait uit op een vreselijk drama…

 

Mont Blanc’ is  een mooi levendig beschreven boek, alsof je zelf ook wiebelig in een kabelbaan zit.’ – boekreviews.nl

Zwarte Piste als voordeeleditie maar 7,95

Zwarte Piste als voordeeleditie maar  7,95

De voordeeleditie van de winterthriller Zwarte Piste is verkrijgbaar voor maar € 7,95. Ook de voordeeledities van Après Ski en Winterberg staan garrant voor heel wat winterse (ont)spanning!

 

Zwarte Piste

Een jonge vrouw wil een nieuwe start in Zwitserland maken. Dat lijkt haar te gaan lukken totdat blijkt dat ook daar niets is wat het lijkt...

 

Saskia van Lieshout wil weg uit Nederland. Weg van haar agressieve ex Richard en weg van haar baan als supermarktchef, terwijl ze voor de crisis binnenhuisarchitecte was. Dan ziet ze een advertentie voor de duofunctie van oppas en gastvrouw in Zwitserland, bij een Nederlands echtpaar met kinderen dat vakantiehuisjes verhuurt. Saskia wordt aangenomen, maar merkt na een tijdje dat ook daar niet alles is wat het lijkt. Jules en Zalia Laponder delen een groot verdriet dat voor steeds meer spanningen zorgt. Gelukkig zorgt haar nieuwe vlam Klaus nog voor wat afleiding. Maar alles verandert als ze een gesprek tussen Jules en een andere vrouw opvangt en Richard opeens weer voor haar deur staat. Hij heeft er alles voor over om Saskia terug te krijgen...

 

Nog meer winterse ontspanning? Après Ski en Winterberg zijn ook verkrijgbaar als voordeeleditie. Een fragment uit Zwart Piste lees je hier.

Winterse spanning met de voordeeleditie van Après Ski

Winterse spanning met de voordeeleditie van Après Ski

De winterthriller Après Ski ligt als voordeeleditie in de winkel voor slechts € 7,95. Ook de voordeeledities van Zwarte Piste en Winterberg staan garant voor heel wat winterse (ont)spanning.

 

Après Ski

Een jonge vrouw weet eindelijk wat ze wil in het leven: skilerares worden. Totdat ze merkt hoe gevaarlijk dit werk kan zijn...

 

In het huis van de familie Dijkstra is de spanning om te snijden. De 23-jarige Manon woont na een verbroken relatie weer thuis. Haar ouders en jongere zus Fleur, die in alles haar tegenpool is, vinden haar maar een losbol die niets serieus aanpakt. Toch gaan ze ook dit jaar weer met het hele gezin op wintersport naar Oostenrijk.
Op de tweede dag schiet een snowboarder dwars door een skiklasje heen. Manon aarzelt geen moment en redt een meisje dat van schrik op de zwarte piste afstormt. Haar reddingactie valt op en ze wordt door de leiding van de skischool gevraagd om voor hen te komen werken. Maar het ongeval blijkt pas het begin te zijn van serie akelige incidenten. Wat begon als een droombaan voor Manon, verandert algauw in een nachtmerrie…

 

Nog meer winterse ontspanning? De voordeeledities van Winterberg en Zwarte Piste zijn ook verkrijgbaar. Of lees alvast een fragment uit Après Ski.

page loading